Супер-кошули

Слободен Доверливо - онлајн чаршија Реклама портал со рекламирање слободен без регистрација - реклами огласи за слободен

рекламирање сервер My4u - онлајн чаршија со рекламирање слободен префериран метод на купување и продажба на интернет за бесплатно интранет во соодветната категорија во понудата или побарувачката за приватни и корпоративни реклами služeb и стоки !

пребарување рекламирање Пребарување на интернет
 

  рекламирање услови

 1. Pojmy

  • огласувачот - Лицето воведување реклама
  • оператор - Сопственикот на системот за реклами
 2. е забрането

  • Вметнување на реклами, кои ги кршат законите на земјата. Операторот е должен да го извести или да обезбеди детали за објавувачот на рекламата, ако тоа резултат на законодавството на Република Чешка и ЕУ, врз основа на судски, административни или полициски одлука, со цел или слични институт во времето утврдени со закон.
  • Вметнување на реклами, кои се во спротивност со моралот или пласирањето платиле сите телефонски броеви.Исто Така е забрането пласирање во насловот и описот реклама името на компанијата, телефонски број, email адреса или URL, Оваа информации се употребуваат за рекламата.
  • Сите информации во врска со огласот треба да биде достапни директно од текстот на огласоте zakázáno Определи го типот на реклами "За повеќе информации пишете".
  • вметнување дупликат реклами - Прва Претходна избришете и потоа вметнете нов. Ако сакате вашиот оглас за очите, користете ја функцијата за да се потенцира.
  • Вметнување реклами во други категорииОд каде што припаѓа, овие реклами се подмачкуваат (Евентуално се пресели од страна на администраторот.)
  • Реклами вметнување на флаери во коверти, копирајте дискови, писма и слично лажни шеми "работа дома".
  • Реклами нејасно тип работа "е-мејл мене и јас ќе ви кажам како да се направи XXXXX CZK неделно"
  • Вметнете комерцијални реклами (Промоција компании, трговци, итн), Единствен исклучок е дозволено за рекламирање, рекламирање, каде што секоја ставка на менито - на пример, возила може да се рекламирате на единечно возило како реклами, но не може да даде една реклама на "широк избор на возила, посетете XYZ Auto". Истото важи и во случај на Брокерите како реклами можат понатаму да се вметнат во категорија на услуги -. Занаети. Inzerní My4u.cz сервер се користи првенствено за да се олесни продажбата на нови и користени елементи на приватни лица, а не како средство за промовирање на вашиот бизнис бесплатно. Ако сакате да го користат нашиот сајт да ги промовираат своите деловни активности, контактирајте со нас да преговара за условите за соработкаНие ќе ви понудиме опции кои ни овозможува да се покаже на системот (на пример, создавање на лични или друга категорија).
   Ова правило има исклучок, некои трговци кои продаваат половни стоки - автомобили, недвижности брокери, антикварница, Motobazar, итн, овие реклами се во корист на посетители.
  • Вметни текст на податоци реклама контакт, овие податоци се филтрира.
 3. дополнување

  • Операторот го задржува правото да ги избришете реклами, кои според него неподобни рекламирање. На рекламата нема право на надоместок за такви избришани рекламата.
  • Операторот го задржува правото да ги менува реклами без информирање на рекламата (се движат во вистинската категорија, уредување на насловот на огласот, aliasing, итн.)
  • Операторот се обврзува да добијат лични податоци на корисниците продаде, изнајмување или друг начин на трети страни. Лични податоци можат да се користат од страна на операторите да ги подобри услугите на серверот.
  • Рекламата е објавен на серверот за избраниот рекламата. По овој период се деактивира автоматски, но не се избришани. Пред истекот (по истекот) датум на објавување на овој оглас, рекламата може да се избрише со упатување, утврдени при поднесување на реклама.
  • Операторот на моментот рекламата обврзувачка наредба на уплатената услуга, таму е неговата обврска да плаќаат за оваа услуга. Плаќање на износот за серверот за услугата преку било дозволено плаќање портал инкорпорирани во системот или даночна потврда и фактура губи рекламата има право на враќање на уплатениот износ (на пр. Во случај на последователно повлекување администрира ад-бришење).
  • Операторот не е одговорен за постапките на рекламни ниту за начинот на кој се користи услугата на серверот. Одговорност на операторот за злоупотреба на серверот услуги рекламни или трето лице е исклучена.
  • одговорност на операторот на штета за рекламни или трети лица, директно, индиректно или ненамерно направени во врска со работата или употреба на сервер услуги, се исклучува.
  • Содржината на овие општи услови поставени од страна на оператор кој има право на еднострано овие измени или на друг начин го измените. Измени и дополнувања на овие услови ќе бидат валидни и ефикасна по објавувањето на овој сајт.
   Состојби и целиот текст е објавен на овој сервер, и тие се достапни за сите корисници, без ограничување. На рекламата се согласува дека овие услови континуирано ќе го следи и да учат за секогаш тековната верзија секој пат кога ќе пристапите до серверот на услугата.
   Кога се користи рекламни сервер продолжува, се смета дека содржината на услови секогаш е исполнет, и дека тие сесрдно се согласувам. Тоа е нашироко се верува дека се согласувате со условите изрази секогаш потврди дозвола пред да поднесе било каква форма ред (форми) се наоѓа на овој сервер.
  • Овие услови секогаш се во сила во времето на објавување.
 
 
Место за реклама бесплатно без регистрација
 

избор на јазик Рекламирање My4u нуди избор на јазик за подобро разбирање на нашите рекламирање и реклами

Чешка англискифранцускатагермански италијанскиполскиРуската Словачка
бугарските данскихоландскиотФински НорвешкаРоманскиотшведскиот турскиот

избор на јазици оглас

изборот валута конверзија на цените во реклама


 

 

 Најава за корисници - Доверливо Маркетинг My4u

Влезот помошкако да се најавите »

Корисничко име:

Вашата лозинка:

 

 
 
 

InfoBox

споделување на оваа страница Додај во омилени Сподели ја оваа страница или реклама

 

вторник / Úterý
21.02.2017 00: 00

Денешната CZK стапка

EUR1 €- 27,020 CZK

Доверливо чаршија My4u
за приватниот и слободни класифицирани реклами bez треба registrace во сите категории !
Единствен исклучок се поднесува реклами на премија.

бесплатни огласи » Онлајн рекламирање за бесплатно на Fecebooku

 
 
 
рекламирање ( ... )
IQ тест

Реклами во бесплатна реклама »Базар стоки и услуги» Бесплатни огласи

Приватни и корпоративни рекламирање на понудата и побарувачката за слободен

On-Line линија пазар за бесплатно за сите подготвени рекламирање категории за секој од вас!
За да објавите реклама, која ќе се види, тоа е добро да поставите реклама во правилната категорија на рекламирање. вметнување 2 сликата (s) (fotografií) е за слободни.

странски рекламирање со поднесување реклама бесплатно во рок од само земји од Европската унија

On-Line бесплатно прикажување реклами само во сите земји-членки на Европската унија, но во целиот свет!
Рекламирате во категориите на рекламирање во еден момент и во рекламирањето на Чешка и Словачка, но, исто така, функционира како пазар, Германија, Австрија, полски, руски, италијански и постепено автоматски преведување на вашата реклама текстовите на сите јазици наведени нашите рекламирање сервер..

Меѓународен рекламирање портал - вашиот профит од бесплатни огласи

рекламирање сервер - Слободен Доверливо - онлајн чаршија со бесплатна реклама за приватни и корпоративни реклами !
класифицирани реклама - Понуда на стоки и услуги бесплатна реклама. Понудата и побарувачката во My4u.cz рекламирање сервер - Рачни реклама бесплатно направи уште тековната база на податоци бесплатно рекламирање во чаршија може да е премногу. Едноставен и јасен бесплатни огласи .

Слободен Доверливо - онлајн чаршија - рекламирање сервер My4u за секого - Внесете реклама бесплатно може приватни лица и цврста

Извор портал содржина се состои само корисник на нашите рекламирање и рекламирање систем. Сите информациите обелоденети од страна на корисниците на рекламирање и рекламирање сајтови се заштитени во случај на злоупотреба. Секоја репродукција или друга употреба и злоупотреба на содржината, рекламирање и текстовите на веб сервер.Доверливо Базар-.My4u.cz Без писмена согласност на системот е забрането. Ви посакуваме многу успех во нашите рекламирање апликација. Операторот не е одговорен за содржината, точноста и веродостојноста на објавените реклами. Кога да одговорат на секоја реклама да биде повеќето претпазливи.

рекламирање ( банер 88x31 ) FREE Live Amateur Cams - Click here For Video Chat as well here or here
Бесплатна реклама, зголемување на сообраќајот веб-администратори да добијат бонус од 5% професионална веб хостинг Слободен Доверливо - annonce - Bazosu чаршија
рекламирање ( Топ банер )
Со користење на овој рекламирање сајт, вие се согласувате со користењето на cookies за персоналните содржина и реклами анализа.
Повеќе за колачиња

Во случај на несогласување со употреба на текстуални датотеки, колачиња во нашата бесплатна реклама можете да го напуштите промотивна страница
и да си одат - тука

рекламирање сервер - Слободен Доверливо - онлајн чаршија Страна објавувањето Рекламирање бесплатно: рекламирање чаршија annonce на Bazosu онлајн рекламирање сервер - профит од бесплатни огласи

Приватниот и слободни класифицирани реклами без регистрација

© 2017 Меѓународен рекламирање портал - вашиот профит од бесплатни огласи 愛, 钱, 成功, 繁, 幸福, 尊敬, 信任 Онлајн рекламирање чаршија Слободен My4u.cz VEHUIAH

TOPlist Ревизија присуство Слободен Доверливо - чаршија My4u